Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Woensdrecht
 
 
In Memoriam Klaaske Rika Geerdes-Vinke In Memoriam Klaaske Rika Geerdes-Vinke
Op 6 mei 2018 overleed in zorgcentrum Heideduin te Hoogerheide Klaaske Rika Geerdes-Vinke. Ze werd 89 jaar. Op 12 mei vond de dankdienst voor haar leven plaats in de kerk te Ossendrecht, waarna de bijzetting volgde op de Algemene Begraafplaats te Hoogerheide. Ze had de dienst nog zelf heel bewust voorbereid en de lezing van Psalm 8 uitgekozen, die door Margreet werd gelezen. Schoonzoon Tjalling vertelde over hun moeder en oma, waar Marijke een gedicht las van Willem Wilmink over de dood. Drie kleinkinderen vertelden over kostbare momenten met hun oma. Tenslotte las Anna het lied 511 van Dietrich Bonhoeffer voor "Door goede machten" en zongen we tijdens de uitvaart "U zij de glorie" (Lied 634). Tot op het laatste stond ze heel bewust en dankbaar in het leven en probeerde ze op alle manier vrede en liefde tedelen. Zo waren zij en haar man, die in 1995 overleed, jarenlang ook ambtsdrager in onze gemeente. Ze wilde niet het middelpunt zijn, maar dienstbaar in alle eenvoud en dankbaarheid voor het leven. Dankbaar namen de kinderen en kleinkinderen dan ook afscheid van haar. We wensen hun alle geloof en goede moed toe om nu zonder hun moeder, oma en overgrootmoeder verder te kunnen.
Ds. A.A.S. ten Kate
terug
 
 
 

Inloggen


 

Kerkdienst
datum en tijdstip 04-10-2020 om 9:45 uur
De liturgie van de kerkdienst vindt u door op deze link te klikken.

Collecten:
1. Diaconie
2. Pastoraat en Eredienst
3. Kosten klein onderhoud kerkgebouw

In Rond de Kerken staat vermeld dat in deze dienst het Heilig Avondmaal zal worden gevierd. In verband met de aangescherpte coronamaatregelen gaat dit niet door. De dienst gaat wel als reguliere kerkdienst door.meer details

Inleveren kopij Rond de Kerken.
datum en tijdstip 07-10-2020 om uiterlijk om 20:00 uur
meer details

Meelees-avond
datum en tijdstip 08-10-2020 om 19:45 uur
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 11-10-2020 om 9:45 uur
De liturgie van de kerkdienst vindt u door op deze link te klikken.

Collecten:
1. ZWO
2. Pastoraat en Eredienst
3. Kosten klein onderhoud kerkgebouwmeer details

 
Eredienst:
Elke zondag om 9:45 uur
Laatst bekende uitzending
Volg ons op facebook

Adres Kerkgebouw:
[tevens postadres]
Dorpsstraat 10
4641 HW Ossendrecht
scriba@pkgw.nl
tel.nr.: kerk 0164-67 29 91

Algemeen bankrekeningnummer:
NL09 INGB 0005 6285 74
 
Privacyverklaring
Klik hier voor onze privacyverklaring
 
Auto ophaaldienst:
Wie graag naar de kerk wil, maar niet meer makkelijk loopt of fietst of geen auto rijdt, kan bellen met Hans den Daas, tel. 0164-769087. 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.