Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Woensdrecht
 
 
Klaas Vos trapt

Klaas Vos trapt
De culturele avonden in Ossendrecht gaan gewoon door - en Klaas Vos trapt af!
Begin 2017 maakte Klaas Vos bekend dat hij als dominee ging stoppen in Ossendrecht. Ontzettend jammer: Klaas was de initiator en het boegbeeld van de culturele avonden: Samen met hem hebben we sinds 2009 geweldige bijeenkomsten kunnen organiseren, met grote namen zoals Adriaan van Dis, Hugo Borst, Herman Pleij, Jan Rotmans, Agnes Jongerius en  Carola Schouten.
We zijn blij om u te kunnen melden, dat de culturele commissie doorgaat met het organiseren van deze bijeenkomsten. Natuurlijk zal het in iets andere vorm zijn: Meer lezingen in plaats van interviews door Klaas.
 Inmiddels zijn er al een paar sprekers vastgelegd: Er komt een lezing over "Eén jaar Trump" en een filosofische inleiding "Evenveel geluk als wijsheid". Tamarah Benima houdt een sjoel / Joodse dienst. En ook zijn er plannen voor avonden met muziek. U hoort gauw meer van ons!
 
Aftrap door Klaas Vos:
We vinden het heel leuk, dat Klaas Vos met zijn eigen programma de aftrap neemt van het nieuwe seizoen. Hij doet dit met een eigen programma - op donderdag 16 november. Meer informatie op de "Agenda"pagina van deze site..
terug
 
 
 
 

Meelezen
datum en tijdstip 16-10-2019 om 19:45 uur
meer details

Uitvaartdienst dhr. C.A. Zandee
datum en tijdstip 17-10-2019 om 13:00 uur

Op vrijdag 11 oktober overleed de heer Cornelis Adriaan Zandee, in de leeftijd van 87 jaar. Hij woonde met zijn echtgenote lange tijd aan de van der Duijnspolderweg 5 in Woensdrecht. De laatste fase van zijn leven bracht hij door in Mariahove. 
Paulus schreef: 
Niemand leeft voor zichzelf, niemand sterft voor zichzelf. 
Wij leven en sterven voor God, onze Heer, aan Hem behoren wij toe! 

 
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 20-10-2019 om 9:45
Liturgie

Collecten:
1. ZWO
2. Pastoraat en Eredienstmeer details

Kerkenraadsvergadering
datum en tijdstip 21-10-2019 om 19:30 uur
meer details

 
Eredienst:
Elke zondag om 9:45 uur
Laatst bekende uitzending
Volg ons op facebook

Adres Kerkgebouw:
[tevens postadres]
Dorpsstraat 10
4641 HW Ossendrecht

tel.nr.: kerk 0164-67 29 91

Algemeen bankrekeningnummer:
NL09 INGB 0005 6285 74
 
Privacyverklaring
Klik hier voor onze privacyverklaring
 
Auto ophaaldienst:
Wie graag naar de kerk wil, maar niet meer makkelijk loopt of fietst of geen auto rijdt, kan bellen met Hans den Daas, tel. 0164-769087. 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.