Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Woensdrecht
 
 
In Memoriam Magda Brunt In Memoriam Magda Brunt
In memoriam
In november 2015 vertrokken Huib en Magda Brunt naar een prachtig en fraai gelegen verzorgingshuis in Geersdijk, op Noord- Beveland. De band met onze gemeente bleef, middels bezoeken, kaarten en het kerkblad. Op maandag 30 januari kwam een einde aan het aardse leven van Magda. Ze voelde dat daarvoor al sterk aankomen en wij bezochten haar daarom nog. Ze is rustig ingeslapen en zoals op de rouwkaart staat is ze dan wel niet meer ‘tastbaar in ons midden, maar – naar wij mogen vertrouwen – geborgen in de handen van God, de Levensbron’.
Magda was samen met Huib zeer meelevend. Ze stond voor iedereen klaar toen dat nog kon. Hun huis was een open hof.
Vanwege een steeds zwakker hart moest er verhuisd worden van de Ossendrechtseweg naar het Dr. van de Karplein in Hoogerheide. De kalender ging mee, waarop verjaardagen, jubilea, sterfdata van familie, vrienden en gemeenteleden waren geschreven. En die kregen allemaal steeds weer een kaart of een brief. Dat moeten er zeker 365 per jaar geweest zijn. Pas het laatste jaar kon ze het niet helemaal meer bijhouden. Magda Brunt gaf veel; zij samen gaven veel, ook materieel. Ze was actief op diverse terreinen, ook buiten de kerk. Geheel in haar aard maakte ze allerlei notities voor haar uitvaart en de uitvaartviering. Bij de samenstelling van deze viering – maandag 6 februari 2017 – hebben wij daar dankbaar gebruik van gemaakt. We lazen en overdachten Marcus 6 : 45 t/m 52 en er werd veel gezongen, gedachtig de achtergelaten notitie: ‘laat mijn leven een lied zijn’. Magda Brunt- Onvlee, geboren in Bolsward op 27 juli 1933, laat een leegte achter. Zeker bij Huib. Dat deze gevuld mag worden met dankbaarheid en vertrouwen dat ‘er Een is, die tijd en ruimte overziet en dóórziet’, zoals ze zelf handgeschreven achterliet.
terug
 
 
 
 

Meelezen
datum en tijdstip 16-10-2019 om 19:45 uur
meer details

Uitvaartdienst dhr. C.A. Zandee
datum en tijdstip 17-10-2019 om 13:00 uur

Op vrijdag 11 oktober overleed de heer Cornelis Adriaan Zandee, in de leeftijd van 87 jaar. Hij woonde met zijn echtgenote lange tijd aan de van der Duijnspolderweg 5 in Woensdrecht. De laatste fase van zijn leven bracht hij door in Mariahove. 
Paulus schreef: 
Niemand leeft voor zichzelf, niemand sterft voor zichzelf. 
Wij leven en sterven voor God, onze Heer, aan Hem behoren wij toe! 

 
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 20-10-2019 om 9:45
Liturgie

Collecten:
1. ZWO
2. Pastoraat en Eredienstmeer details

Kerkenraadsvergadering
datum en tijdstip 21-10-2019 om 19:30 uur
meer details

 
Eredienst:
Elke zondag om 9:45 uur
Laatst bekende uitzending
Volg ons op facebook

Adres Kerkgebouw:
[tevens postadres]
Dorpsstraat 10
4641 HW Ossendrecht

tel.nr.: kerk 0164-67 29 91

Algemeen bankrekeningnummer:
NL09 INGB 0005 6285 74
 
Privacyverklaring
Klik hier voor onze privacyverklaring
 
Auto ophaaldienst:
Wie graag naar de kerk wil, maar niet meer makkelijk loopt of fietst of geen auto rijdt, kan bellen met Hans den Daas, tel. 0164-769087. 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.