Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Woensdrecht
 
 

woensdag 24 april 2024

In Gods Naam, theatervoorstelling

Datum: 
 woensdag 24 april 2024
Tijdstip: 
 20:00 uur
Locatie: 
 Theater "De Maagd" te Bergen op Zoom

Op woensdag 24 april is er in Theater De Maagd in Bergen op Zoom een voorstelling met als titel “In Gods Naam”. In deze voorstelling gaat acteur en zanger Bastiaan Ragas samen met actrice Yvonne van den Eerenbeemt en instrumentalist Martijn Beekers – in een tijd van onzekerheden, onrust en verandering - op zoek naar antwoorden in een eeuwenoud verhaal. Ragas neemt de bezoeker mee door de Bijbel met muziek van Bach tot Presley, met humor, ontwapende kwetsbaarheid, maar ook confronterende dialogen. Hij verweeft herkenbare persoonlijke levensvragen met de verhalen uit de Bijbel. Het wordt een reis door het meest geciteerde en misschien wel het meest onbegrijpelijke boek ter wereld.
De voorstelling is naar Bergen op Zoom gehaald door de gezamenlijke Brabantse Wal gemeenten. Ook Anna Jacobapolder en de Ontmoetingskerk uit Poortvliet doen mee.
De kaarten kosten normaal € 28,50. Maar als deelnemende gemeente mogen wij 35 kaarten verkopen tegen een gereduceerd tarief van € 18,50 per kaart. Dat is inclusief garderobe en pauzedrankje. De voorstelling loopt al een poosje elders in het land en deze zijn vrijwel altijd uitverkocht. Dus als u interesse hebt, wees er snel bij. Wie eerst komt, wie eerst maalt en op = op.
Heeft u belangstelling om deze voorstelling bij te wonen, dan kunt u zich aanmelden bij Kees Colpaart (kees@colpaartbv.nl). De kaarten worden in volgorde van aanmelding verkocht. En mocht u vervoer nodig hebben, dan kunt u dat ook aangeven.
Wij nodigen u van harte uit om bij deze voorstelling aanwezig te zijn. De voorstelling begint om 20:00 uur.
 

terug
 


 
 

Inloggen


 

Kerkdienst
datum en tijdstip 16-06-2024 om 9:45 uur
Filmdienst:  André Oostdijk
Klik hier voor de liturgie van deze zondag

Collecten:
1. ZWO
2. Pastoraat en Eredienst
3. Onderhoud kerkgebouwmeer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 23-06-2024 om 9:45 uur
Filmdienst:  Wim van Geest
Klik hier voor de liturgie van deze zondag

Collecten:
1. JOP
2. Pastoraat en Eredienst
3. Onderhoud kerkgebouwmeer details

Boekenmarkt
datum en tijdstip 29-06-2024 om 10:30
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 30-06-2024 om 9:45 uur
Filmdienst:  Kees Colpaart
Klik hier voor de liturgie van deze zondag

Collecten:
1. ZWO Moldavië
2. Pastoraat en Eredienst
3. Onderhoud kerkgebouw


Toelichting op de ZWO collecte 
Zorg en aandacht voor kwetsbare ouderen in Moldavië
In Moldavië staan zieke en kwetsbare ouderen er alleen voor. Door de hoge werkloosheid in dit armste land van Europa werken hun kinderen veelal in het buitenland. Moldavië kent bovendien geen zorgstelsel van de overheid.
Met steun van Kerk in Actie biedt thuiszorgorganisatie Home Care aan ouderen verpleegkundige hulp en zorgt voor medische hulpmiddelen als krukken en rolstoelen. Jaarlijks ontvangen 200 ouderen liefdevolle thuiszorg en worden vrijwilligers en professionals getraind in het bieden van zorg op maat.
 
meer details

 
Eredienst:
Elke zondag om 9:45 uur
Laatst bekende uitzending
Volg ons op facebook

Adres Kerkgebouw:
[tevens postadres]
Dorpsstraat 10
4641 HW Ossendrecht
scriba@pkgw.nl
tel.nr.: kerk 0164-67 29 91

Algemeen bankrekeningnummer:
NL09 INGB 0005 6285 74
 
Privacyverklaring
Klik hier voor onze privacyverklaring
 
Auto ophaaldienst:
Wie graag naar de kerk wil, maar niet meer makkelijk loopt of fietst of geen auto rijdt, kan bellen met Hans den Daas, tel. 0164-769087. 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.